MyKi Junior

MyKi Junior Видео паметен часовник со родителска контрола

null
null

Видео повици во два правци

MyKi Junior е паметен часовник за деца со опции за воспоставување на видео повик. Сега Вашето дете ќе може да зборува со роднини и пријатели не само гласовно туку и со видео повик. Вие можете да видите и да чуете во било коре време каде се наоѓа Вашето дете.
null

Комуникација часовник кон часовник

Вашете дете може да си додава пријатели во листата со контакти преку поврзување со MyKi Junior уредите. Веднаш штом ќе го одобрите пријателството преку апликацијата, децата ќе можат да споделуваат слики, да разговараат и да си праќаат емоџи меѓу себе.
null

Чат и пораки

Понекогаш нема потреба да користите многу зборови. Слика или емоџи зборуваат доволно. MyKi Junior може да разменува забавни емоџи, слики, гласовни и текстуални пораки, меѓу часовникот и апликацијата.
null

Игри и забава

MyKi Junior не обезбедува само сигурност за родителите туку и забава за децата. Со многуте функции како што се мерачот на чекори, пресметувачот и игрите додадени на часовникот, децата се среќни и се забавуваат.

Функции на часовникот

null
null

Видео повици во два правци

MyKi Junior има камера и Вашето дете може да воспоставува и гласовни и видео повици. И родителот и детето може да иницираат видео повик еден кон друг.
null

Повици во два правци

MyKi Junior може да воспоставува повици од неограничен број на контакти кои претходно биле вклучени во телефонскиот именик.
null

Чат

Децата и родителите можат да разменуваат гласовни пораки, слики и емоџи помеѓу себе. Исто така доколку пријателите на Вашето дете имаат MyKi Junior и тие можат помеѓу себе да си разменуваат гласовни пораки, слики и емоџи.
null

СОС карактеристики

Доколку на Вашето дете му е потребна помош, се што треба да направи е да го притисне копчето за СОС на MyKi Junior часовникот, и тоа ќе иницира предупредување кон СОС бројот кој сте го внесиле.
null

Екран во боја и на допир

Сега децата ќе можат да си го приспособуваат часовникот MyKi Junior. Може да го менуваат изгледот на екранот, да одбираат меѓу три разни видови на временски формати, како и боја на позадината.
null

Ѕвонење, јачина и вибрации

MyKi Junior може да управува со различни тонови на ѕвонење за повици, пораки и аларми. Детето може да си одбере кога часовникот ќе го постави на вибрации, на без звучен режим или во режим на ѕвонење, во зависност од дневните активности.
null

Бројач на чекори и активност на детето

Дополнително кон сите останати карактеристики, часовникот има и други корисни апликации како што се – следење на чекори, растојание и согорени калории, како и можност за поставување на аламр за да го потсетува Вашето дете на разни активности и задолженија во текот на денот.
null

Игри и забава

MyKi Junior има неколку достапни игри кои служат за забава на Вашето дете, како и интерактивни карактеристики како што се пресметувач и други.

Одберете го Вашиот MyKi Junior

null
null

Останете поврзани со Вашето дете

MyKi Junior Ви дава неограничени можности да бидете постојано поврзани со Вашето дете кога не сте заедно во текот на денот.
Користете видео и гласовни повици, разменувајте гласовни пораки, слики, емоџи и текстуални пораки, и секогаш знајте каде се наоѓаат, и се ова го спроведувате од вашиот мобилен телефон.
null

Креирајте и управувајте со родителски надзор кога е потребно

Со MyKi Junior апликацијата, Вие можете да поставите време за игра, да одобрувате додавање на контакти, и да добивате информации за локацијата на Вашето дете во секое време и насекаде.
null

Бидете информирани за активноста на Вашето дете за време на денот

Физичката активност е добра за здравјето на Вашето дете. Направете го спортувањето попримамливо со MyKi Junior апликацијата. Поставете им дневни цели и периоди на активност, поминато растојание и согорени калории, во зависност од возраста, тежината и висината на детето.

Карактеристики на апликацијата

null
null

Видете каде се наоѓа Вашето дете!

Со комбинација на GPS, GSM и WiFi технологија, Вие на Вашиот паметен телефон ќе можете на мапата да ја видите локацијата на Вашето дете.
Во делот историја на локации, ќе можете да ја видите историјата на сите локации во период од 30 дена со точно време на секоја локација.
null

Видете каде се наоѓа Вашето дете!

Со комбинација на GPS, GSM и WiFi технологија, Вие на Вашиот паметен телефон ќе можете на мапата да ја видите локацијата на Вашето дете.
Во делот историја на локации, ќе можете да ја видите историјата на сите локации во период од 30 дена со точно време на секоја локација.
null

Активност на децата

Апликацијата ги чува податоците за активни часови на детето во текот на денот: број на чекори ( одење и трчање ), поминато растојание и согорени калории. Исто така во полето Историја на настани- влегување и напуштање на Безбедносната зона, ограничување на брзината и др.. Вие можете да поставите дневни цели – активно време, поминато растојание, согорени калории- активен и пасивен. Резултатите се пресметуваат врз основа на податоците кои сте ги внесле за Вашето дете- пол, возраст, висина и тежина.

null

Дво-насочна комуникација

Останете поврзани со Вашето дете и одберете една од повеќето опции за комуникација. Сега можете да се гледате, да зборувате и да се допишувате со Вашите деца во било кое време и насекаде, користејќи видео и гласовни повици, размена на слики, емоџи, текстуални и гласовни пораки.
null

Управувајте со листата на контакти

Сега имате можност да додадете неограничен број на контакти и да ги групирате во Фамилија и Пријатели. Со MyKi Junior апликацијата Вие можете да им дозволите на други членови од семејството да имаат пристап во следењето на детето како и во комуникацијата со него. Контактите ќе се синхронизираат автоматски со часовникот. Кога Вашето дете ќе посака да се поврзе со друго дете кое има MyKi Junior, Вие ќе добиете известување на апликацијата со опции за одобрување или одбивање на барањето.

null

Управувајте со разни мелодии

Поставувајте различни мелодии, гласност и режим на вибрирање за повици, пораки и аларми. Одберете помеѓу 3 звучни режими: генерално, вибрации и без звучен режим.. Исто така имате можност да дефинирате и да поставите одреден дел од денот кога вашето дете нема да се вознемирува и во тој случај ќе го одберете “Без звучно ѕвонење” или “Одбивање на повици”.

null

Известувања

Вие можете да поставите аларми за различни ситуации и за истите да добивате известување на Вашиот телефон.
null

Аларами/Распореди

Со MyKi Junior апликацијата, може да поставувате аларми за различни видови на активности и задолженија во текот на денот: будење, одење на училиште, спиење. Задолженијата автоматски ќе се синхронизираат со часовникот. Детето ќе се научи да биде одговорно со исполнување на зададение задолженија на време.
null

Контрола на времето за игра

Од MyKi Junior апликацијата, можете да одредите временски интервал кога Вашето дете ќе може да игра игри на часовникот. Во останатото време надвор од од временскиот интервал игрите нема да бидат достапни.

null

WiFi безбедна зона

Преку апликацијата Вие ќе можете да додадете Брза Безбедна Зона, во согласност со локаната мрежа која што ќе ја одредите. Тоа Ви помага за локација на Вашето дете кога се наоѓа во домот.

null

Безбедносна зона

Вие можете да дефинирате две Безбедносни зони, како што се – дома, школо или во домот на другарот. Ќе добивате известување кога Вашето дете ќе влегува и ќе ја напушта безбедносната зона. И со дефинирањето на специфичната безбедносна зона можете да му дозволите на Вашето дете безбедно да ја истражува околината.

MyKi Junior апликацијата преку која се управува со часовникот MyKi Junior е бесплатна. Истата е достапна и за Андорид и за iOS. Инсталирајте ја апликацијата на Вашиот паметен телефон или таблет и регистрирајте го Вашиот часовник.