Интелигентен GPS/GSM тракер

Овој интелигентен часовник може да биде контролиран и подесуван од секој паметен телефон или таблет, како и преку веб пребарувач од секаде и во секое време.

Многу повеќе од часовник

Благодарение на високо технолошкиот развој и вградена SIM картичка, GPS приемник, микрофон, звучници и сензор за допир,  MyKiTM е многу повеќе од часовник, MyKiTM e забава за Вашето дете и спокојство за Вас!

Прекрасен и корисен

За потребите на децата, MyKiTM е изработен во три бои. За долготрајно користење, часовникот е направен од материјал кој е безопасен за децата, ремчето е изработено од мека гума, а екранот е дополнително заштитен со гума во облик на насмевка.

Функции на часовникот

null
null

Повици

Часовникот MyKiTM може да остварува повици до пет броеви од телефонскиот именик. Овие броеви се додадени во часовникот од страна на родителот во апликацијата MyKi Watch.
null

Чат

MyKiTM може да испраќа говорни пораки до родителите, како и да прима текстуални пораки преку чатот од апликацијата MyKi Watch.
null

SOS копче

Преку апликацијата MyKi Watch додадете до три броеви кои ќе одговорат при притискање на SOS копче. Откако копчето е притиснато, часовникот MyKiTM ќе започне постојано да избира од овие три броеви додека не се поврзе со еден од нив.
null

Регулирање на звукот

Јачината на звукот при дојдовен повик и разговор може да биде регулирана преку копчињата на часовникот.
null

Комуникација и податоци

Часовникот и апликацијата MyKi Watch се во постојана врска. Секоја промена на параметри, движење, состојба на часовникот се пренесува веднаш до телефон на родителот.
null

Датум и час

Веднаш по првичната регистрација, MyKiTM добива точен датум и час од серверот и ги прикажува на екран.

Повеќе за функциите на MyKi можете да прочитате во делот Прашања и одговори

Интегрирани модули

null
 • null

  GPS приемник

  Благодарение на вградениот во часовникот MyKiТМ модул, родителот добива информации во апликацијата MyKi Watch за локацијата на детето во секое време. Информациите за локацијата на вашето дете се обновува на секои пет секунди.

 • null

  GSM модул

  Секој часовник MyKiТМ има врска со операторот преку која се остваруваат разговорите помеѓу Вас и Вашето дете. Кога вашето дете е во затворен простор информациите за неговата приближна локација се надополнува преку базните станици на мобилниот оператор.

 • null

  Сензор за допир

  Благодарение на вградениот сензор за допир, Вие ќе знаете дали Вашето дете го носи часовникот или не во моментот.

 • null

  Акцелерометар

  Вградениот во часовникот акцелерометар ги мери чекорите и активноста на Вашето дете во текот на целиот ден и ги прикажува во апликацијата MyKi Watch.

 • null

  LCD дисплеј

  Екранот е дополнително заштитен од гребење со убави гумени штитници во форма на насмевка. Екранот покажува датум и час, сите нови пораки и награди кои ќе ги испратите на детето, како и дојдовните повици.

 • null

  Меморија

  MyKiTM помни се она што вашето дете е правело, а кај непредвидено губење на конекцијата со серверот повторно ги обновува сите информации.

 • null

  Звучник и микрофон

  Преку микрофонот и звучникот на GPS / GSM часовникот Вашето дете ќе може да разговара и да снима гласовни пораки кои ќе ги праќа до Вас преку чатот на апликацијата MyKi Watch.

 • null

  Микро USB

  Отворот се користи за полнење на часовникот MyKiТМ. Кабелот за полнење можете да го најдете во кутијата од MyKiТМ. Полнењето на уредот покрај во струја може и преку компјутер.

 • null

  Батерија

  MyKiTM има вградена батерија која се полни со стандарден micro USB полнач. Можете да го полните часовникот како преку компјутер, така и преку електричната енергија.

MyKi под лупа

null
Дизајнот на MyKiTM е специјално дизајниран за максимална удобност на детската рака.

Димензии

null
Дијаметар на ремчето:

13 – 18,5 см

null
Тежина:
40 гр со SIM картичка
null
Димензии:
57 x 33 x 13 mm
Myki Box Set

Како пристигнува часовникот?

Комплетот пристигнува во цврста кутија со MyKi часовникот во дизајн по Ваш избор и е опремен со кабел за полнење, упатство за употреба и гаранција.