Детски GPS/GSM часовник MyKiTM

Детскиот GPS-GSM часовник Myki™ e уред од новата генерација која им овозможува на родителите да ја следат локација на која се наоѓа нивното дете како и да комуницираат меѓусебно преку мобилна апликација MyKi Watch. Со часовникот Myki™ родителите и децата се во постојана врска.
MyKI Watch Location

ЛОКАЦИЈА

Со Myki™ секогаш знаете каде е Вашето дете.

Со точност до 10 метри за отворени простори Myki™ на секоја минута Ви дава информации за локацијата на Вашето дете.

С MyKi Вашето дете е защитено от нерегламентирани обаждания

ПОВИЦИ

Со Myki™ Вашето дете е заштитено од неовластени повици.

Часовникот овозможува појдовни и дојдовни повици кон и од претходно дозволени броеви.

MyKI позволява да се зададат зони за сигурност на детето

БЕЗБЕДНОСНА ЗОНА

GPS / GSM часовникот овозможува однапред да ги поставите безбедносните зони.

Автоматски добивате информација веднаш штом детето ќе ја напушти  безбедносната зона.

Бутон за бърза връзка с родителите

SOS

Копче за брзо повикување 

Во случај на итност, преку SOS копчето, Вашето дете ќе може да Ви се јави и да Ви ги испрати координатите на неговата локација.

Апликација MyKi Watch

null
Бидете во допир со вашето дете во секое време. Разговарајте, пишувајте му, слушајте ги говорните пораки кои Ви ги праќа и гледајте кога и каде се наоѓа. Лесно е со MyKi Watch!

Локација и статус на часовникот во реално време

Преку апликацијата ќе можете да ја одредите локација на вашето дете и да го проверите статусот и активноста на часовникот.

Историја на движењето

Апликацијата MyKi Watch меморира историја на локација во рамките на 30 дена. Информациите се ажурираат на секои 2 минути.

Известувања

Преку мобилната апликација ќе можете да разменувате говорни пораки и да испраќате текстуални пораки до часовникот на Вашето дете.

Активност

Апликацијата Ви овозможува да креирате статистика за активностите на Вашето дете – број на чекори, растојание, потрошени калории, мирен сон.

Апликацијата MyKi Watch е  бесплатна апликација создадена за Android и iOS. Инсталирајте ја апликацијата на вашиот паметен телефон или таблет и регистрирајте го часовникот.